Open / Contactgegevens

 

Openingstijden

Junioren avond van 10 tot 19 jaar: op de woensdag vanaf 18:45-20:00 uur. Op tijd binnen zijn, want op de baan horen we de deurbel niet meer.

Senioren op Dinsdag- en vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 uur en Tien zaterdagen per jaar van 16:00 tot 18:00 uur, zie de flyer

Na de schietactiviteiten kan er nog een drankje worden genuttigd. Door de weeks tot ongeveer 23:00 (of later als het echt gezellig wordt!) op zaterdagen tot ca. 20:00 uur. Zwart kruid schieten (met patronen) is mogelijk tijdens openingstijden. Maximaal 2 schutters tegelijkertijd.

Route naar Schiet Sport Vereniging Katwijk

Vanuit alle richtingen via de N206 is SSV Katwijk zeer goed en snel te bereiken.
Neem de afslag bij Leiden west naar Katwijk (N206) en verlaat de N206 bij afslag ’t Heen- Noord- Rijnsburg. Houd vervolgens de borden industriegebied ‘s-Gravendijck aan en rij dit gebied binnen via de ‘s-Gravendijckseweg. Volg deze weg en sla linksaf de Kapteynstraat op.  Links aanhouden bij de kruising, de Huizingalaan op. Ga op de rotonde linksaf. Sla linksaf het parkeergebied op van de Olympiaweg. Aan het einde staat het gebouw van SSV Katwijk.

Niet alle navigatie-apparatuur kan onze locatie vinden.
Kies dan voor Huygensstraat te Noordwijk. Op de Y splitsing met Huizingalaan/Kaptynstraat ziet u het pand van SSVK aan de overkant. Ga op de rotonde linksaf. Sla linksaf het parkeergebied op van de Olympiaweg. Aan het einde staat het gebouw van SSV Katwijk.

Adresgegevens

Postadres
SSV Katwijk
Postbus 340
2220 AH  Katwijk
secretariaat@ssvkatwijk.nl

Bezoekadres
Olympiaweg 1
2221 LB  Katwijk
Telefoon (alleen tijdens openingstijden) 071-3616489

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.