Wie zijn wij?

Onze Schietsportvereniging Katwijk telt zo’n 230 leden en bestaat al sinds 1983. We zijn gevestigd in een mooie, nieuwe accommodatie in het sportpark “De Krom” te Katwijk. Ons gebouw ligt aan de westzijde van een voormalige vuilnisbelt aan de noordkant van Katwijk aan de rand van de wijk Hoornes-Rijnsoever. Het adres is Olympiaweg 1 en is bereikbaar via de Biltlaan en de Huizingalaan te Katwijk. Deze locatie is ook zeer gemakkelijk vanuit de regio (via de A44 en N206) en vanuit het centrum van Katwijk (Kon. Julianalaan, Biltlaan en Huizingalaan) te bereiken. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

In het schietsportgebouw zijn 12 banen voor 100 m. geweerschieten, 6 banen voor 25 meter vuistvuur of geweer, 6 banen voor 50 meter vuistvuur of geweer, een aparte ruimte met 9 banen voor 10-12 meter kleinkaliber of luchtwapens, een mooie kantine en diverse verzorgende en administratieve ruimten. De schietbanen van 25 en 50 meter kunnen worden omgezet naar elke gewenste afstand tussen 10 en 100 meter.

SSV Katwijk heeft nu al een sterk groeiende aanwas van nieuwe leden. Daarbij geldt, wie het eerst komt, het eerst maalt. De vereniging telde medio 2011 nog 120 leden en dat aantal is al bijna verdubbeld binnen een jaar tijd. De vereniging wil uitgroeien tot ongeveer 500 leden. Is dat aantal bereikt dan zal een wachtlijst worden opgesteld.

Lange ritten naar het noorden en richting de Veluwe blijven de vele schutters uit de westelijke provincies nu bespaard. Overdekt en volledig indoor-schieten met altijd gelijke en aangename omstandigheden, dus ook gelijke kansen, is nu mogelijk aan de westkust.

Regelmatig staan er zeer goed bezochte wedstrijden op het programma. Maar verenigingen kunnen natuurlijk ook hun eigen onderlinge GKG wedstrijden in deze nieuwe accommodatie organiseren.

Reacties zijn gesloten.